Известие

Collapse
No announcement yet.

потенциометър за газта

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

trifonov, ако не си още, почисти си буксата на потенциометъра. От него излиза кабел, който влиза директно в еку-то и някъде по пътя трябва да има букса. Почисти я и ще видиш че ще се оправи.
    FIAT Bravo 1.9 JTD

Comment

Значи какво направих досега:
      -разглобяване на потенциометъра и почистване(момчето от сервиза ми каза че тези потенциометри са така направени че да не издържат много)
      Оправи се временно,защото пак ми светна лампата за инжекцията.
      -заведох я в сервиза на Алфа във Варна-там ми почистиха точно тези букси към Еку-то в понеделник.
      Досега е добре,но незнам докога.А немога да разбера за този потенциометър дали е заменяем с от 1.9
      Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Първоначално публикувано от trifonov Покажи съобщение
        Значи какво направих досега:
        -разглобяване на потенциометъра и почистване(момчето от сервиза ми каза че тези потенциометри са така направени че да не издържат много)
        Оправи се временно,защото пак ми светна лампата за инжекцията.
        -заведох я в сервиза на Алфа във Варна-там ми почистиха точно тези букси към Еку-то в понеделник.
        Досега е добре,но незнам докога.А немога да разбера за този потенциометър дали е заменяем с от 1.9
        Пишете, ама не четете. През един пост съм дал инфо за потенциометрите

Comment

На твоя има Бош номер, гледаш го и ако на 1.9 е със същия номер - няма да има проблеми.
          ex - 147 16v multijet

Comment

колеги,незнам дали знаете къде се намира този потенциометър,но си е е.....ло мамата да се свали само за да се види номера му.Пък нали форума е затова,да се питат нещата и да стават по-лесни.То ще е излишен ако за всяко нещо се сваля старата част и и се вижда номера и така да се разбере.А въпросът ми беше прост-Някой знае ли?И очаквах отговор да или не или незнам
            Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Първоначално публикувано от trifonov Покажи съобщение
              колеги,незнам дали знаете къде се намира този потенциометър,но си е е.....ло мамата да се свали само за да се види номера му.Пък нали форума е затова,да се питат нещата и да стават по-лесни.То ще е излишен ако за всяко нещо се сваля старата част и и се вижда номера и така да се разбере.А въпросът ми беше прост-Някой знае ли?И очаквах отговор да или не или незнам
              Прочете ли си личното съобщение от мен?
              Originally Posted by trifonov
              Колега както се вижда съм младши алфист.В ЕПЕР-а не видях да ги разделя на 2.4 и 1.9 а е общо за дизел или греша

http://212.187.114.126:7080/navi?COU...D=1&GUI_LANG=3
              Въведи си в началната страница ZARxxxxxxxxxxxxx и ще ти излезне с коя модификация двигател си М!, М2,.... и виж в страницата по-горе за кои мотори са еднакви потенциометрите и номера
              Направи си малко труд де, нищо, че си младши

Comment

Моля колегата който продаваше потенциометър пак да ми пише
                Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Колега, знам къде се намира.Никой не те кара, да го сваляш.
                  Вземи един по-свестен gsm с камера или фотоапарат и го снимай.
                  Никой няма да ти каже кой е номера, защото се слагат различни.
                  Гледаш твоя и търсиш такъв.В ЕПЕР не излиза Бош номера.
                  ex - 147 16v multijet

Comment

Working...
                  X