trifonov, ако не си още, почисти си буксата на потенциометъра. От него излиза кабел, който влиза директно в еку-то и някъде по пътя трябва да има букса. Почисти я и ще видиш че ще се оправи.
Известие
Collapse
No announcement yet.
потенциометър за газта
Collapse
X
-
Значи какво направих досега:
-разглобяване на потенциометъра и почистване(момчето от сервиза ми каза че тези потенциометри са така направени че да не издържат много)
Оправи се временно,защото пак ми светна лампата за инжекцията.
-заведох я в сервиза на Алфа във Варна-там ми почистиха точно тези букси към Еку-то в понеделник.
Досега е добре,но незнам докога.А немога да разбера за този потенциометър дали е заменяем с от 1.9Alfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от trifonov Покажи съобщениеЗначи какво направих досега:
-разглобяване на потенциометъра и почистване(момчето от сервиза ми каза че тези потенциометри са така направени че да не издържат много)
Оправи се временно,защото пак ми светна лампата за инжекцията.
-заведох я в сервиза на Алфа във Варна-там ми почистиха точно тези букси към Еку-то в понеделник.
Досега е добре,но незнам докога.А немога да разбера за този потенциометър дали е заменяем с от 1.9
Comment
-
На твоя има Бош номер, гледаш го и ако на 1.9 е със същия номер - няма да има проблеми.
Comment
-
колеги,незнам дали знаете къде се намира този потенциометър,но си е е.....ло мамата да се свали само за да се види номера му.Пък нали форума е затова,да се питат нещата и да стават по-лесни.То ще е излишен ако за всяко нещо се сваля старата част и и се вижда номера и така да се разбере.А въпросът ми беше прост-Някой знае ли?И очаквах отговор да или не или незнамAlfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от trifonov Покажи съобщениеколеги,незнам дали знаете къде се намира този потенциометър,но си е е.....ло мамата да се свали само за да се види номера му.Пък нали форума е затова,да се питат нещата и да стават по-лесни.То ще е излишен ако за всяко нещо се сваля старата част и и се вижда номера и така да се разбере.А въпросът ми беше прост-Някой знае ли?И очаквах отговор да или не или незнам
Originally Posted by trifonov
Колега както се вижда съм младши алфист.В ЕПЕР-а не видях да ги разделя на 2.4 и 1.9 а е общо за дизел или греша
http://212.187.114.126:7080/navi?COU...D=1&GUI_LANG=3
Въведи си в началната страница ZARxxxxxxxxxxxxx и ще ти излезне с коя модификация двигател си М!, М2,.... и виж в страницата по-горе за кои мотори са еднакви потенциометрите и номера
Направи си малко труд де, нищо, че си младши
-
Колега, знам къде се намира.Никой не те кара, да го сваляш.
Вземи един по-свестен gsm с камера или фотоапарат и го снимай.
Никой няма да ти каже кой е номера, защото се слагат различни.
Гледаш твоя и търсиш такъв.В ЕПЕР не излиза Бош номера.
Comment
Comment